На Румен Радев му е отредено да спаси България, разбра Магазина

...
На Румен Радев му е отредено да спаси България, разбра Магазина
Коментари Харесай

Новата Ванга: Румен Радев ще спаси България, виждам го ясно!

На Румен Радев му е отредено да избави България, разбра Магазина за Новини!

Президентът Румен Радев има тежката задача да избави България от блатото, в което се намира. Това излиза наяве от предсказанията на пророчицата Марияна Николаева, известна повече като Новата Ванга.

„ Румен Радев не живее първи живот. Той се е прераждал няколко пъти и постоянно по българските земи.

Винаги е бил главнокомандващ, само че е натрупал доста кармичен дълг, защото е виновен за доста войни и надлежно поради това са умрели хиляди хора. Този път обаче Радев е на земята, с цел да изкупи този дълг и това се състои в спасението на България. “ – споделя ясновидката Николаева.

Румен Радев е спасителят

Според нея предните животи на душата му са повода у него да следим качества като увереност, борбеност, отлична вътрешен глас, ловкост. Тях ги е придобил заради обстоятелството, че преди е бил държател у нас. Тя обаче не посочи дали е бил хан, княз или цар и кои от нашите владетели е бил.

Новата Ванга е известна с предсказанията си, които се сбъдват съвсем на 100%. Тя нашумя с това, че планува химическата война в Сирия, станала причина за напрежение сред Великите сили.

Ясновидката вижда сегашния ни президент като доста мощна персона, която постоянно взима решения своеволно.

„ Това, което приказват за жена му, че го командвала, не е правилно. Той се вслушва в препоръките й, само че решенията ги взима самичък, от време на време даже на своя глава съветниците си. Като цяло България удари десетката с подобен президент. “ – разкрива Ванга 2.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР